Vår affärsidé

Vår affärsidé bygger på fem enkla principer:

1) Bara grupper
Vi erbjuder endast gruppresor. Detta betyder att ni måste vara minst 10 personer som reser tillsammans. Om ni är färre kan vi tyvärr inte hjälpa er. Undantag är förstås vår egen-arrangerade ProAm och alla resor till Sydafrika. Vi kan även marknadsföra DIN gruppresa på vår hemsida. Läs mer under rubriken ”Resor med Pro”.

2) Utvalda resmål
Våra resmål är mycket noggrant utvalda och grundligt testade för att uppfylla alla de krav som en gruppresa innebär. Det räcker inte med en bra bana eller ett fint hotell. Det är helhetsupplevelsen som räknas.

3) 100% närvaro
Som kund till oss får du en 100% närvarogaranti. Den moderna tekniken med mobilt bredband, pushmail, iPhone m.m. gör att vi kan svara på telefon, WhatsApp och e-mail i princip dygnet runt. Du kan alltså nå oss på de tider som passar dig. Vi är alltid på plats!

3) 100% service
När du bokar din golfresa med oss så hjälper vi dig med allt: framtagning av en säljande affisch, mailutskick, bokningar, bekräftelser, fakturor och alla andra praktiska detaljer som rör din gruppresa. Du väljer resmål. Vi gör allt det andra. Och framför allt: vi ger dig snabba svar!

5) 100% nöjd kund
Efter alla år i golfresebranschen vet vi att konkurrensen mellan olika researrangörer är stenhård. Det enda som fungerar i längden är att alltid ha nöjda kunder. Du ska därför förvänta dig att bli 100% nöjd med vårt researrangemang. Något annat är otänkbart för oss.

Om du söker en erfaren golfresepartner för dina gruppresor – ring oss nu på telefon 0431 – 36 80 36, maila till info@timetravel.se, WhatsAppa till 0705 – 79 75 73 eller Skypa till ronnie.timetravel.