ProAm

2023-års ProAm vanns av Willes Vildar (pro William Lithander) på Morgado Golf Resort. Se alla dagars resultat, foton mm i historiken intill. Eller varför inte läsa om nästa års resmål Costa Navarino?

Intresset för våra årliga ProAm-resor är stort. Golf är i grunden en individuell sport, men de roligaste och mest minnesvärda stunderna är när man spelar i lag. 

Vi har under de dryga 10 åren haft mellan 11 och 20 lag per resa, beroende på resmål, resedatum och prislapp. 5 av åren har varit helt fullbokade (20 lag = 80 spelare).

Vi har frågat några av våra återkommande ProAm-resenärer VARFÖR tävlingsresorna blivit så uppskattade. Här är en sammanfattning av deras svar:

1) Att bo och spela i lag är fantastiskt kul. Det är inte ofta man blir så glad när spelpartnern sätter en långputt. Lite som när man lagidrottade i yngre da’r. Ibland skulle man vilja bilda en TV-puckshög mitt på greenen!

2) Olika spelformer från dag till dag sätter de taktiska kunskaperna inom laget på prov. Vem ska satsa och vem ska ”sejfa”? Kul också att man får spela med andra lag några av dagarna! Det finns rätt många sköna filurer bland de här gängen, både på och utanför banan!

3) Med blandningen av nya och gamla resmål får man både spela nya banor och återkomma till gamla godingar. Man har ju fått sina favoriter.

4) Organisationen är enormt proffsig. Tydliga besked genom alla förhandsutskick till resultatlistor. Ordning och reda med busstider, starttider, middagar – allting helt enkelt!

5) Resorna är oerhört prisvärda, fattar inte riktigt hur det går ihop ibland. Extra kul att ni har knutit till er sponsorer till de olika prisborden.

Vi kunde inte ha sagt det bättre själva 😉
Slå gärna en signal så kan vi berätta mer!

Ett lag består av 1 Pro & 3 amatörer. Max spelhcp är 24 för herrar och 28 för damer. Pros spelar på sitt exakta hcp, dock 4 som högst (ingen nedre gräns på plussidan). Herrar fyllda 70 år (och äldre) får välja blå tee med ett avdrag på 3 handicap-slag. Prons resa är subventionerad (ibland helt gratis!) tack vare generösa avtal med flygbolag, hotell, golfbanor och turistorganisationer.

Välkommen med ditt lags anmälan!