Våra resmål i Portugal

Robinson Quinta da Ria

Portugals södra kuststräcka har ett myller av golfbanor, framför allt i den centrala delen i och runt Vilamoura. Men de är tyvärr ganska dyra och svårtillgängliga. Därför väljer vi istället att jobba med Robinson Club, en av få golfresorter med all-inclusive på Iberiska halvön. Bra boende med 36 hål inpå knuten ger en komplett golfupplevelse. För finsmakaren är Monte Rei ett givet val på "lediga dagen". Portugals bästa golfbana!

Cascais / Estoril

Lissabons riktiga jetset-område erbjuder massor av hotell och en dryg handfull golfbanor. De bästa är Oitavos Dunes och Quinta da Marinha, båda med boende intill respektive golfbana. Tvillingorterna Estoril/Cascais har även ett stort och brett bar & restaurangutbud. Samt ett stort internationellt casino. Lissabon är bara en dryg halvtimme bort. Ett tips är att ta tåget och hoppa av vid The Docks i västra delarna av huvudstaden.

Montado

Ett prisvärt fyrstjärnigt hotell med en omväxlande 18-håls parkbana utanför hotelldörren. Här finns även bra träningsmöjligheter, Spa-avdelning och inomhuspool. Kombinera gärna vistelsen med delfinutflykt från hamnstaden Setúbal, vingårdsbesök med vinprovning och/eller storstadsbesök i huvudstaden?

Praia D'El Rey

Om du ställer höga krav på både golfen och boendet är det till Praia D'El Rey du ska åka. Förutom det femstjärniga Marriott-strandhotellet finns det även 3 högklassiga golfbanor inom en kvarts shuttle: Praia D'El Rey, West Cliffs och Royal Obidos. Golfen blir inte mycket bättre än så här!