/uploads/pages/3/ProAmFlagga.jpg

ProAm

Intresset för våra årliga ProAm-resor är stort. Golf är i grunden en individuell sport, men de roligaste och mest minnesvärda stunderna är när man spelar i lag. 

Vi har under de 10 åren haft mellan 12 och 20 lag per resa, beroende på resmål, resedatum och prislapp. 3 av åren har varit helt fullbokade (20 lag = 80 spelare). 2017-års ProAm hade 14 lag och var enligt de mest rutinerade deltagarna den bästa hittills. 3 bra banor (Quinta da Ria, Quinta de Cima och Monte Rei) och praktiskt boende med all-inclusive på välskötta Robinson Club på Algarve-kusten. Vilken servicenivå! Hit kommer vi att återvända, var så säkra!

2019-års ProAm går till Algarve-kusten och Vila Sol & Vale do Lobo. På Vila Sols femstjärniga hotell finns allt man behöver, inklusive en trevlig parkbana utanför dörren. Här spelas 4 av de 6 rundorna. De resterande 2 avgörs på Ocean Course på Vale de Lobo.


Vi har frågat några av våra återkommande ProAm-resenärer VARFÖR tävlingsresorna har blivit en sådan succé. Här är en sammanfattning av deras svar:

1) Att bo och spela i lag är fantastiskt kul. Det är inte ofta man blir så glad när spelpartnern sätter en långputt. Lite som när man lagidrottade i yngre da'r. Ibland skulle man vilja bilda en TV-puckshög mitt på greenen!

2) Olika spelformer från dag till dag sätter de taktiska kunskaperna inom laget på prov. Vem ska satsa och vem ska "sejfa"? Kul också att man får spela med ett annat lag en av dagarna! Det finns rätt många spillevinkar bland de här gängen, både på och utanför banan!

3) Med blandningen av nya och gamla resmål får man både spela nya banor och återkomma till gamla godingar. Man har ju fått sina favoriter.

4) Organisationen är enormt proffsig. Tydliga besked genom alla förhandsutskick till resultatlistor. Ordning och reda med busstider, starttider, middagar - allting helt enkelt!

5) Resorna är oerhört prisvärda, fattar inte riktigt hur det går ihop ibland. Extra kul att ni har knutit till er en sponsor av de olika prisborden.

Vi kunde inte ha sagt det bättre själva. Slå gärna en signal så kan vi berätta mer!

Ett lag består av 1 Pro & 3 amatörer. Max-hcp är 24 för herrar och 28 för damer. Pros spelar på sitt exakta hcp, dock +4 som lägst och 4 som högst. Herrar över 75 år får spela från röd tee med ett avdrag på 5 handicap-slag. Prons resa är helt gratis tack vare generösa avtal med flygbolag, hotell, golfbanor och turistorganisationer.

Välkommen med ditt lags anmälan!

 

 

© Time Travel AB | Tåstrupsgatan 10 262 32 Ängelholm | Tel: 0431 - 36 80 36 | Epost: info@timetravel.se
Skapad av: Comotion.se 3D + interaktiv studio Ängelholm